Artiklar sökning

 

Solamagic - därför ska du välja värmelampor från Solamagic

Välj Solamagic - 10 goda argument

Man skulle kunna skriva långa utläggningar om alla de goda egenskaperna hos Solamagics värmelampor, men här listar vi översiktligt 10 bra anledningar till varför vi absolut rekommenderar dem.


1. Billig, energibesparande och miljövänlig

De infraröda värmelamporna från Solamagic är de billigaste på marknaden. I jämförelse med vanliga gaseldade terrassvärmare blir dessa hela 80 % billigare. Solamagics värmelampor konverterar hela 96 % av elen till värme. Det ger en energibesparing på upp till 65 % i jämförelse med konventionella värmelösningar för utomhusbruk. Solamagics värmelampor har de patenterade systemen Helen IR Technology® och SOLAMAGIC No-glare®, som är de mest miljövänliga lösningarna för utomhusvärme. Endast att faktiskt frysa blir mer miljövänligt!

2. Värme på sekunden - ingen uppvärmning innan

Så fort du slår på lampan kommer du att känna värmen mot dig - det är nämligen de kortvågiga strålarna som ger värme när de träffar ett föremål. Du kan njuta av värmen direkt och behöver inte planera den spontana kvällen på altanen med grannarna. I och med att den är så smidig kommer du faktiskt att använda den.

3. Tysk kvalitet och lång garanti

Solamagic vill inte bara leverera en produkt som gör det den ska, utan också en som gör det den ska under lång tid. Detta är en värmelampa som kan gå i arv. 10 000 timmar garanteras och det brukar motsvara 15-20 års användning för privatpersoner. Solamagics terassvärmare tillverkas på den egna fabriken i Tyskland och alla produkter genomgår en sträng kvalitetskontroll. Detta gör att vi kan erbjuda upp till 5 års garanti. Observera att det är 2 års garanti på Basic-modellerna. Solamagic är den enda lampan i sin kategori som uppnått kvalitetssäkring genom den tyska kvalitetssäkringsinstitutet TÜV. 

4. Enkel att använda

Du sätter bara i kontakten eller trycker på knappen så är det varmt! Du behöver inte tänka på att slå på den en stund innan du och dina gäster ska vistas på altanen eller i uterummet. Värmelamporna värmer upp det de lyser på, inte själva luften. Vissa modeller kan styras med fjärrkontroll och till och med med en smartphone med Bluetooth. Du behöver heller inte heller släpa runt på gasflaskor som kan ta slut när du minst önskar det.


5. Små lamphus - lite rött ljus

Solamagics No-Glare®-teknologi avger upp till 90 % mindre rött ljus än traditionella värmelampor. Observera att Basic-modellerna inte har denna teknologi. En del tycker att det röda ljuset ger en mysig stämning, andra vill gärna ha så lite som möjligt av det.

6. Effektiv uppvärmning utan värmeförlust

Solamagics värmelampor värmer bara upp de ytor det infraröda ljuset faktiskt träffar, inte själva luften. Energin som används slösas inte bort och den uppvärmda luften blåser inte bort. Det blir en idealisk lösning för En SOLAMAGIC varmelampe varmer bare folk og gjenstander som varmestråler treffer - og ikke luften. Det er effektiv varme uten unødig sløsing. Det er den mest ideelle måten å gjøre utendørs oppvarming på når du får bruk av varme, akkurat der hvor du trenger det


7. Ljudfri och luktfri

Till skillnad från gasvärmare så varken låter eller luktar Solamagics värmelampor. Både ljus och luktkänsliga vuxna och barn kan sitta och njuta av värmen helt utan att störas. Det är bara värmen du upplever, inget annat.

 

8. Enkla att montera

Värmelamporna monteras enkelt och nästan var som helst, både ute och inne. Den låga vikten och flera valmöjligheter av beslag gör att du kan sätta upp dem på väggen, i taket, på stativ, på parasoll eller på arbetsstativ, både inomhus och utomhus - helt enkelt där du behöver den extra värmen, om det så är i garaget, sommarstugans toalett, på altanen eller arbetsplatsen. När den väl är installerad är det bara att slå på den så känner du värmen omedelbart.

9. Hög säkerhet

Själva lysrören är skyddade av ett stålnät så att du aldrig kommer i närheten av de allra varmaste delarna och riskerar att bränna dig allvarligt. Självklart ska du alltid vara försiktig precis vid gallret vid lampan. Själva lamphuset har en unik isolering så att du kan röra vid det, och till exempel vinkla det beroende på var du vill ha värmen, utan att riskera att bränna dig det minsta. Bygeln som medföljer ger säkert avstånd till omliggande ytor. 

10. Platsbesparande

Den enkla designen och storleken i sig gör att Solamagics terassvärmare tar upp minimalt med plats, oavsett om du använder golvstativ eller monterar dem på vägg, tak eller vid markiser, särskilt i jämförelse med traditionella gasvärmare som kan vara både klumpiga och tunga. Du slipper dessutom förvara gasflaskor.

 

Vi hjälper gärna till med val av värmelampa och förslag på placering utifrån just dina behov. Skriv eller ring till oss så hjälper vi dig att hitta rätt infraröda lampa från Solamagic!

 

 

0 kommentarer till "Solamagic - därför ska du välja värmelampor från Solamagic"

Skriv en kommentar

Ditt namn:
 
Din kommentar:

produkter kopplade till denna artikel
ECO+PRO 1400 watt Värmelampa Solamagic

ECO+PRO 1400 watt Värmelampa Solamagic

3 395 SEK Exkl moms: 2 716 SEK

SOLAMAGIC 1400 ECO+ på arbetsstativ

SOLAMAGIC 1400 ECO+ på arbetsstativ

4 813 SEK Exkl moms: 3 850 SEK

ECO+PRO 2000 watt Värmelampa Solamagic

ECO+PRO 2000 watt Värmelampa Solamagic

3 745 SEK Exkl moms: 2 996 SEK

ECO+ PRO 1400 watt Inbyggning Värmelampa Solamagic

ECO+ PRO 1400 watt Inbyggning Värmelampa Solamagic

4 995 SEK Exkl moms: 3 996 SEK

1000 watt Värmelampa Solamagic

1000 watt Värmelampa Solamagic

2 695 SEK Exkl moms: 2 156 SEK

ECO+ PRO 2000 watt Solamagic IP65-godkänd värmelampa

ECO+ PRO 2000 watt Solamagic IP65-godkänd värmelampa

4 995 SEK Exkl moms: 3 996 SEK

ECO+ Pro 2000 watt  Inbyggd Värmelampa Solamagic infraröd

ECO+ Pro 2000 watt Inbyggd Värmelampa Solamagic infraröd

5 995 SEK Exkl moms: 4 796 SEK

ECO+ PRO 2000 watt ARC Värmelampa med steglös justering Solamagic

ECO+ PRO 2000 watt ARC Värmelampa med steglös justering Solamagic

5 495 SEK Exkl moms: 4 396 SEK

SOLAMAGIC® PREMIUM+ 1400 värmelampa

SOLAMAGIC® PREMIUM+ 1400 värmelampa

3 994 SEK Exkl moms: 3 195 SEK

Premium+ 2000  värmelampa

Premium+ 2000 värmelampa

4 493 SEK Exkl moms: 3 594 SEK

Relaterade artiklar