Om oss

Vi är specialister på verktyg

Globaltools.se är en modern webbshop med goda och solida handelsvärderingar och traditionell kundservice. Vi säljer verktyg, maskiner och säkerhetsutrustning samt skyddskläder av hög och beprövad kvalitet. Här finner du ett av Skandinaviens största sortiment inom branschen.

  • TRYGGHET
  • TILLIT
  • KVALITET
  • RÅDGIVNING

Det är våra ledord på Globaltools.se. Sedan 2015 säljer vi verktyg på nätet även till svenska kunder, och vi är glada över att se hur vår kundkrets växer. I Danmark finns vi sedan 2010. Oavsett om du driver en stor byggfirma, är VVS-installatör, elektriker, har en verkstad eller är en passionerad hobbyhantverkare eller bara ska bygga en terrass så är du välkommen som kund hos oss. Vi lägger stor vikt vid att välja ut högkvalitativa varor. Vi lägger dessutom mycket tid på logistik och bra avtal med våra leverantörer, så att du ska få de bästa priserna på marknaden. Här hittar du en översikt över våra olika märken.

Vi säljer kvalitetsverktyg, säkerhetsutrustning och kvalitetsmaskiner inom hela Skandinavien till marknadens bästa priser. Hos oss kan du finna både små och stora maskiner, ovanliga specialverktyg, diverse förbrukningsvaror, arbetskläder och arbetsskor. Hittar du inte exakt det du söker så kan du alltid kontakta oss så har vi några tricks i bakfickan för att hitta i vårt stora sortiment och bland ovanligare produkter hos våra leverantörer. 

- Vi erbjuder erkända produkter från väl utvalda leverantörer
- Vi har Skandinaviens största urval av maskiner och verktyg
- Vi har kvalitetsprodukter OCH attraktiva priser
- Vi erbjuder lättillgänglig service via chatt, telefon och e-post
- Vi har koll på vårt sortiment och kan ta reda på informationen som du behöver
- Vi är en växande firma med ett växande sortiment

Kontakta oss via e-post eller telefon om du har frågor kring ditt köp eller behöver experthjälp. Vårt rutinerade team är redo att hjälpa dig! Vi besvarar både mail och telefonsamtal på svenska.

Huvudkontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark

Telefontider:
Mån-Tor: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 15.30
Lör-sön: Stängt
E-post besvaras löpande och oftast inom 24 timmar (ej lördag och söndag)

Globaltools ApS
Østre Allé 6
DK- 9530 Støvring
Tlf.: 08-420 174 93
E-post:  info@globaltools.se

BANKGIRO: 318-6764
Konto: 12200150806
BIC/SWIFT-Code: DABASESX
IBAN: SE11 1200 0000 0122 0015 0806

Vi på Globaltools:

 

Sandra Dahlin
Försäljning och kundservice

Svenska med huvudsakliga rötter i Norrbotten men född i Värmland. Numera bosatt i Ålborg i Danmark. Du kan alltid räkna med raka och glada svar när du pratar med henne. Här på kontoret får vi fantastiska kakor som hon tar med, och hon tar hand om kunderna minst lika bra. Uppvuxen i en familj där det har snickrats och hantverkats på olika sätt hela tiden. 

I övrigt sjunger hon i kör, samlar på fickpluntor och hennes far är stolt över att äldsta dottern jobbar med verktyg och maskiner.

 

Heidi Nymann
Försäljning och kundservice, Norge

Född och uppvuxen i Oslo i Norge men bosatt i Danmark sedan 2006, med några avstickare till Storbritannien innan det. Heidi är uppvuxen i en familj som älskar att renovera, reparera bilar och använda sina händer. Hon drömmer om en stor egen verkstad för alla sina gör-det-själv-projekt, inklusive garnfärgning, när hennes tre små pojkar har blivit lite större.

Heidi har alltid jobbar inom kundservice och marknadsföring och använder med glädje all sin tidigare erfarenhet och kunskap här hos Globaltools.

 

Birgitte Meidell Roald
Försäljning och kundservice, Norge

Född och uppvuxen i Ålesund i Norge, bosatt i Danmark sedan 2011. Hon har även bott två år i Sundsvall och har därmed lärt sig att dricka starkt och gott svenskt kaffe. Det är också bra att ha när man är mor till 3 barn. Birgitte handarbetar gärna och är utbildad inom fotografering och bildjournalistik, vilket är till stor nytta här så att vi kan visa några av våra egna produkter och vad vi gör här på kontoret.

Hon har alltid något handarbetsprojekt med sig oavsett var hon går. Du kan alltid räkna med ett leende och starkt engagemang för våra kunder.

 

Stefan Berg
Chefen

Utbildad med specialitet inom verktyg och maskiner. Han kompromissar inte med sin egen verktygslåda och heller inte med verktygen och maskinerna hos Globaltools. Fritid existerar inte - som ägare och chef är det Globaltools som är hans främsta hobby. Han är ett inbitet fotbollsfan och gör extra bra ifrån sig under tredje halvlek.

Han var gråhårig redan innan han skaffade fru och tre barn.

 

Jakob Nielsen 
Lager och logistik

Vår egen alldeles lokala medarbetare som är född och uppvuxen här alldeles i närheten av vårt huvudkontor. Jakob är utbildad inom internationell handel och logistik och ägnar mycket tid åt att förkovra sig i litteratur. 

Trots sitt röda hår är Jacob vår lugna lageransvarige som alltid har koll på var dina varor befinner sig, men han har en stark passion för fotboll och är mycket talangfull inom bakning.

 

Kjeld Berthelsen
Försäljning och kundservice, Danmark

Globaltools eget grå guld, med många års erfarenhet av att göra kunder glada och nöjda. Han är en äkta dansk man, som aldrig någonsin frivilligt äter grönsaker och alltid väljer en god öl framför vatten. Det är därför han håller sig så frisk, säger han. 

Ingen kan riktigt hålla reda på alla hans barnbarn och fritiden tillbringar han gärna i sommartstugan uppe i Thy på Danmarks norra västkust.

Rasmus-salg-og-kundservice-dk  

Rasmus Wolf
Försäljning och kundservice, Danmark

Rasmus är lärling inom handel. Han är dock utbildad bilmekaniker, så det ska nog bli ordning på honom också. Han har redan en god förståelse för våra produkter och kan komma med handfasta tips till både kunder och medarbetare. Han 

Till skillnad från den äkta dansken, Kjeld, så äter Rasmus massor av grönsaker och tränar flera gånger i veckan.

 

Sebastian Snittgaard Poulsen
Teknisk rådgivning

Sebastian har bara verktyg och maskiner på hjärnan och är utbildad verktygsmakare med 6 års arbetserlivsfarenhet. Han är vår tekniker och det är till honom vi i övriga personalstyrkan vänder oss med mer specifika tekniska frågor och för att hitta speciallösningar eller om någon av våra kunder har problem med en maskin.

Utöver det är han mycket filmintresserad och sitter som styrelsemedlem i en biografförening i den mindre ord på den danska västkusten varifrån han kommer. Han har alltid någon rolig filmhistoria på lager.