Menu

Arbetskläder online

Här hittar du våra arbetskläder - se underkategorier till vänster 

Här kan du hitta arbetskläder och skyddskläder av alla de slag för att du ska kunna ha en säker och bekväm arbetsmiljö. Alla våra arbetskläder håller hög kvalitet och uppfyller de krav som är specificerade på varje produkt. Du finner bland annat:

  • Hi-Vis arbetskläder
  • Sickarbyxor
  • Arbetskläder för kvinnor
  • Skjortor, tröjor och västar
  • Arbetskläder för vinter
  • Regnkläder
  • Flammskyddade kläder

Vi har bland annat kläder från L.Brador, Blåkläder och Kansas/Fristads. Om du söker en komplett lösning för ditt företag med exempelvis både sommar- och vinterkläder samt skor och arbetshandskar, så är du välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera en personlig helhetslösning. Vi lämnar gärna offerter och kan till exempel avtala om regelbundna leveranser.

Undertøjsheldragt L.Brador 718UP Grå

Undertøjsheldragt L.Brador 718UP Grå

1 329 SEK 885 SEK Exklusive moms: 708 SEK

Fleece jakke m. tommelgreb

Fleece jakke m. tommelgreb

1 064 SEK Exklusive moms: 851 SEK

Fleksibel softshelljakke

Fleksibel softshelljakke

1 242 SEK Exklusive moms: 993 SEK

Jakke Softshell L.Brador 537P

Jakke Softshell L.Brador 537P

940 SEK 811 SEK Exklusive moms: 649 SEK

L.Brador 5003P Bälte

L.Brador 5003P Bälte

165 SEK Exklusive moms: 132 SEK

L.Brador 6014B T-shirt - dam

L.Brador 6014B T-shirt - dam

165 SEK Exklusive moms: 132 SEK

L.Brador 6015B T-shirt - dam

L.Brador 6015B T-shirt - dam

183 SEK Exklusive moms: 147 SEK

Motorsavsbukser L.Brador 370P Sort/Orange

Motorsavsbukser L.Brador 370P Sort/Orange

4 881 SEK 3 697 SEK Exklusive moms: 2 958 SEK

Motorsavsjakke L.Brador 380P Sort/Orange

Motorsavsjakke L.Brador 380P Sort/Orange

4 437 SEK 3 549 SEK Exklusive moms: 2 839 SEK

Poloshirt L.Brador 651B

Poloshirt L.Brador 651B

295 SEK Exklusive moms: 236 SEK

Poloskjorte L.Brador 629B Stribet

Poloskjorte L.Brador 629B Stribet

496 SEK 441 SEK Exklusive moms: 353 SEK

Praktisk softshelljakke

Praktisk softshelljakke

1 109 SEK Exklusive moms: 887 SEK

Ryggskydd back support s

Ryggskydd back support s

990 SEK 663 SEK Exklusive moms: 530 SEK

Sweatshirt L.Brador 637PB ensfarvet

Sweatshirt L.Brador 637PB ensfarvet

329 SEK 256 SEK Exklusive moms: 205 SEK

MÄNGDRABATT
Guide 525 Tunna arbetshandskar PU

Guide 525 Tunna arbetshandskar PU

22 SEK 17 SEK Exklusive moms: 13 SEK

Arbejdshandske Guide 43 montage

Arbejdshandske Guide 43 montage

80 SEK 72 SEK Exklusive moms: 58 SEK

Visar 1 till 16 av 16 (1 Sidor)

Anpassade lösningar för ditt företag

Vi lägger stor vikt vid att kunna erbjuda anpassade och flexibla lösningar till våra kunder. Vi förhandlar ett stort sortiment av arbetskläder och skyddskläder, och du är välkommen att kontakta oss, dels för offerter vid större beställningar, 

Återförsäljare av kända och välrenommerade märken.

Vi har ett stort sortiment inom arbetskläder online. Vi har glädjen att kunna erbjuda vissa produkter som inte är så lätt att finna någon annanstans. Vi säljer L.Brador Workwear och är fokuspartner hos dem, vilket innebär att vi kan erbjuda hela sortimentet och tillsammans med dem hitta smidiga och flexibla lösningar för specifika företag till exempel. Du också ett brett sortiment från Blåkläder samt Kansas Fristads som även de är erkända och bra skandinaviska märken. 

Om du är ute efter att hitta arbetskläder till alla på ditt företag är du välkommen att ta kontakt med oss för att diskutera saken. I samarbete med våra leverantörer kan vi till exempel ordna tryck på kläder och se till att ni få ett bra erbjudande på en lösning som täcker era behov. 

I vårt sortiment kan du också hitta utvalda kläder från bland annat Diadora, U-Power, Devolt, Grundéns, JAK, Helly-Hansen och några andra märken. Du finner också ett mycket brett utbud av arbetsskor och skydddskor samt diverse handskar från bland annat Jalas och Tegera. Hos oss kan du få en komplett lösning när det gäller arbetskläder och skyddskläder.

Arbetskläder av hög kvalitet till bra priser

Vi säljer endast högkvalitativa arbetskläder från välkända leverantörer. Vi vill helt enkelt sälja arbetskläder som håller och som uppfyller de krav och önskemål som du har, oavsett om det handlar om att du behöver ett par byxor när du snickrar för skojs skull eller om du söker arbetskläder för hela ditt företag. Du ska ha kläder som du kan lita på och som tål att användas. 

Producenterna utökar också numera hela tiden utbudet inom ordentliga arbetskläder för kvinnor och fler och fler har insett att alla människor inte är stöpta i samma form. Behöver du hjälp med att finna till exempel extra långa byxor, skor med extra bred eller smal läst så står vi gärna till tjänst med att försöka hitta just det du söker.

När det gäller arbetsskor och arbetskläder vill vi trycka lite extra på att du alltid har returrätt inom 30 dagar från mottagen leverans hos oss. Du ska själv bekosta returen om det endast gäller ett ångrat köp (till exempel på grund av passform på skor) men du får förstås pengarna tillbaka för köpet eller så ordnar vi med ett byte av storlek. Precis som när du provar helt vanliga skor eller kläder så kan inte vi garantera att det passar - det är så individuellt, men vi försöker alltid ge dig så mycket information som möjligt för att du ska kunna ta ett väl genomtänkt beslut. Vi vill alltid att du kontaktar oss innan du returnerar en vara, men du behöver aldrig uppge någon orsak om du inte vill det när det gäller ångrade köp.