Verkstaden for riktiga hantuerkare

Artiklar sökning

 

Här kan du läsa våra köpvillkor / Here you can read our Terms & Conditions

Här kommer vi med några förslag på maskinpaket som passar i metallverkstäder eller träverkstäder. Du är alltid välkommen att kontakta oss för goda råd och offert vid beställning av flera maskiner. Vi har stor vana vid att utrusta både små hobbyverkstäder och professionella verkstäder - hos oss finner du både prisvärda hobbymaskiner och maskiner för yrkesverksamma trä- och metallexperter. Välkommen till Globaltools!

NYHET: Maskinpaket för både trä- och metallverkstäder
När man köper en metallbandsåg finns det ett antal viktiga överväganden som man bör göra. Här i artikeln kommer vi till de viktigaste faktorerna som bestämmer exakt vilken metallbandsåg som passar dina behov.
Guide: Att välja rätt metallbandsåg

Globaltools går bra och den danska avdelningen har blivit utnämnd till gasellverksamhet 2018 av den danska tidningen Børsen. Utnämningen har likheter med Dagens Industris Gasellpris men kriterierna skiljer sig lite. I den här artikeln kan du läsa mer om kriterierna. 

En gasellverksamhet ska under de senaste 4 räkenskapsåren ha haft en positiv tillväxt varje år och totalt sett fördubblat sin omsättning under dessa fyra år. Det finns fler kriterier som du kan läsa om i lite mer detalj här.

Nyhet: Globaltools kårad till gasellverksamhet 2018

Mareld Pro Lighting – The Lighting Tool!

Vi vill presentera Mareld Pro Lighting. Här har du den modernaste teknologin inom arbetsbelysningen. Läs mer om varför bra belysning är viktigt och vilka lampor du ska ta dig en närmare titt på om du behöver starkt ljus för exempelvis snickeri- eller måleriarbete, om du behöver flexibelt ljus i trånga områden eller om du behöver kunna lysa upp en byggarbetsplats där väder och vind är en faktor. Bland Marelds lampor hittar du 3 serier: Power, Precision och Performance. Läs mer om dem här.

Så får du den bästa arbetsbelysningen