Verkstaden for riktiga hantuerkare

Artiklar sökning

 

Läs artiklar om handverktyg här.

Mareld Pro Lighting – The Lighting Tool!

Vi vill presentera Mareld Pro Lighting. Här har du den modernaste teknologin inom arbetsbelysningen. Läs mer om varför bra belysning är viktigt och vilka lampor du ska ta dig en närmare titt på om du behöver starkt ljus för exempelvis snickeri- eller måleriarbete, om du behöver flexibelt ljus i trånga områden eller om du behöver kunna lysa upp en byggarbetsplats där väder och vind är en faktor. Bland Marelds lampor hittar du 3 serier: Power, Precision och Performance. Läs mer om dem här.

Så får du den bästa arbetsbelysningen

Bilindretning med ESSBOX

Det svenske firma ESSVE tilbyder de bedste produkter på markedet, hvad angår bilindretning til arbejdsbiler.

Bilindretning

ESSBOX System fra ESSVE

Der er lavet undersøgelser som viser at 95% af håndværkere som jævnligt bruger skruer, har haft problemer med hvordan papskrueæsker så hurtigt bliver slidt. Det bliver også hurtigt en udfordring at stable dem hvis de har været udsat for fugt. En anden udfordring som disse håndværkere kan være forhindret af er mangel på overblik over skruer og rawplugs. ESSBOX System gør det nemt at skabe overblik over alle de små dele, med mulighed for helt op til 15 små bokse til opbevaring. Boksene er lavet af gennemsigtigt plast, eller mere korrekt, Polypropylen som er en syntetisk fiber.

ESSBOX

Hos Globaltools.se hittar du pelarborrmaskiner. Riktigt många dessutom. Just därför vill vi i den här artikeln ge dig överskådlig information om vilka modeller som finns på marknaden och vilka funktioner de har. Du får helt enkelt en översiktlig kunskapsbas att stå på inför beslutet om vilken pelarborrmaskin du ska köpa. 

Vi kommer att gå igenom de huvudsakliga typerna och berätta om de egenskaper som är bra att ha koll på. Du ska kunna köpa en maskin som löser de uppgifter som just du har behov av redan vid första köpet, varken mer eller mindre. 

Pelarborrmaskin - att välja rätt

Älskar du också att njuta av varma sommardagar på altanen i en skön solstol med en kall öl på bordet medan resten av familjen stuckit till stranden eller påtar i trädgården (eller gör något annat besvärligt)? Det gör i alla fall vi. Men hur skönt är det att kliva på uppstickande skruvar, och hur kul är det att gå och skruva på dem jämt och ständigt (för att inte tala om allt tjat om det)? Inte särskilt. Men nu finns det äntligen en lösning på problemet. När du nu planerar din nya altan så vill vi varmt rekommendera Essves nya HDS-skruvar och det smarta monteringsverktyget som ger dolda skruvar och resulterar i färre sår på hälarna och mindre tjat från din bättre hälft. 

Dolda skruvar i trall - så här fixar du terrassen

Her finder du en liste over alle gevindtyper og på hvilke drejebænke du kan bruge dem. 

Gäng på träsvarv