Menu

Uppsättning av toppar - Hylsnyckelsatser i olika storlekar

Hylsnyckelsatser av diverse storlekar och mått. Hittar du inte precis det du behöver så är du välkommen att kontakta oss. Här hittar du satser lämpliga både för hemmafixare, verkstäder och industri. Nästan alla jobb kan lösas med lämplig hylsnyckelsats men ibland kan du behöva köpa lösa hylsor för att komplettera din uppsättning, och då har vi även det.

Det finns varianter där även diverse verktyg är inkluderade, såsom adaptrar för hylsor och momentnycklar. En av våra mest kända leverantörer inom det här området är TengTools, men du finner också hylssatser och hylsnycklar från bland annat Wera, Gedore och Facom. Hos oss hittar du ett brett och högkvalitativt sortiment inom hylsor. Du hittar hylsnyckelsatser för tum och hylsnyckelsatser för millimeter.

Du hittar ett flertal underkategorier till vänster - ta dig en titt där för att se sortimentet inom just det du söker. Vi är en modern nätbutik med ett brett sortiment och traditionell kundservice. Du ska självklart bara ta kontakt med oss om du inte hittar det du söker eller har vidare frågor om något. 

 

  Spärrhandtag Ferax  1/4

Spärrhandtag Ferax 1/4

205 SEK Exklusive moms: 164 SEK

  Spärrhandtag, ledbart Teng Tools 1200-72SN

Spärrhandtag, ledbart Teng Tools 1200-72SN

911 SEK Exklusive moms: 729 SEK

1/2\'\' Teleskopspärrnyckel

1/2\'\' Teleskopspärrnyckel

671 SEK Exklusive moms: 537 SEK

3/8" 48 dele - Tengtools Topnøglesæt

3/8" 48 dele - Tengtools Topnøglesæt

4 731 SEK Exklusive moms: 3 785 SEK

Bitssæt 40 dele - med skraldenøgle

Bitssæt 40 dele - med skraldenøgle

291 SEK Exklusive moms: 233 SEK

Ferax 1/2" Spärrhandtag

Ferax 1/2" Spärrhandtag

291 SEK Exklusive moms: 233 SEK

Ferax 1/4" Hyls- och hylsbitssat - 29 delar

Ferax 1/4" Hyls- och hylsbitssat - 29 delar

295 SEK Exklusive moms: 236 SEK

Ferax BTS-651 Tigersåg

Ferax BTS-651 Tigersåg

921 SEK Exklusive moms: 737 SEK

Hylsnyckelsats med 1/4" □-fäste Teng Tools T1424

Hylsnyckelsats med 1/4" □-fäste Teng Tools T1424

918 SEK Exklusive moms: 734 SEK

Hylsnyckelsats med 1/4" □-fäste Teng Tools T1424S

Hylsnyckelsats med 1/4" □-fäste Teng Tools T1424S

1 008 SEK Exklusive moms: 806 SEK

Visar 1 till 20 av 91 (5 Sidor)

Hylsnyckelsat tum

De mest vanliga satserna är på 3/8" och 1/2" men vi har också 1/4", 3/4" och 1" hylsnyckelsatser, eller sådana där det är kombinerat. Du hittar också ett stort sortiment inom lösa hylsnycklar och toppar. Ofta kan det dock löna sig att köpa ett helt set. 

Köp hylsnyckelsats online

Vi har ett mycket brett sortiment inom hylsnyckelsatser och har valt ut högkvalitativa märken som klarar att göra det jobb som du kräver. Vanligtvis är hylsorna i kromvanadiumstål och har en konstruktion och finish lämplig för professionell användning. Oavsett om du söker hylsor av små eller stora storlekar, med eller utan bits samt andra verktyg och adaptrar, så kan du garanterat hitta det du behöver här. Är du hemmafixare som endast ska använda det någon gång så finns det små och billiga hylsnyckelsatser men du hittar också stora heltäckande lösningar för dig som har höga professionella krav inom verkstad eller industri. Är du ute efter en total verktygssats för till exempel en mekanikerverkstad så kan det också vara en god idé att ta sig en titt på någon av våra verktygsvagnar där du också hittar övriga vanliga och ovanliga men nödvändiga verktyg för dig som vill ha en smidig och effektiv verkstadslösning. 

Du bör fundera igenom vad du faktiskt kommer att använda dem till. I de olika satserna finns utöver hylsor också ibland diverse andra verktyg. Ofta följer exempelvis momentnyckel och spärrhandtag med. Är det snarare krafthylsor eller långa hylsor du söker så finner du även dem hos oss.

Om du funderar på att lägga in en större beställning så är du välkommen att kontakta oss för att få en offert. 

Brett sortiment | Modern nätbutik | Traditionell kundservice

Om du inte hittar vad du söker är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi är medvetna om att sortimentet är stort och att det inte alltid är så lätt att hitta precis det man behöver, så vi hjälper självklart gärna till. Vi säljer hylsnyckelsatser till både privatpersoner, mindre företag, industrier och offentliga institutioner.