E-mærket certificeret
Expert kundtjänst
Utmärkt omdömen
Menu

Nyhet: Globaltools firar 10 år!

Globaltools firar nu 10 år! Det är så lång tid som det danska moderbolaget har funnits. Tiden har gått fort! I den här artikeln kan du läsa lite mer om vår historia och om våra framtidsplaner!

Jubileumserbjudanden

För att du som kund i Sverige också ska få ta del av firandet så har vi satt ned priserna på några av våra mest sålda varor, och detta under en hel vecka. Från den 27/1 till 2/2 2019 kan du dra nytta av några extra låga priser. 

> KLICKA här för att se mer

Ett växande företag

Globaltools grundades år 2010 av Stefan Berg och då hemma i garaget med några pallar maskiner. Det tog inte lång tid innan garaget blev för litet och han fick flytta firman till en gammal postbyggnad  inne i Ålborg i norra Danmark. Men tiden gick vidare och snart blev även detta för trångt. Sedemera så har Globaltools flyttat in i en företagspark och fått många fler anställda, även svenska och norska medarbetare. I den här videon kan du se ännu lite mer 

I filmen talar Stefan danska, men där är några bilder från tidigare år och lite mindre grått hår ... Sammanfattat så har vi gått från att Stefan gjorde allt själv från sitt garage, till att nu ha 12 heltidstjänster och vunnit Gazell-priset två år i rad. Antalet kunder, leverantörer och anställda har ökat i rask takt. Några av maskinerna i videon är fortfarande storsäljare och har alltid varit hos Globaltools. 

Framtidsplaner


Trots att mycket har hänt på 10 år så är vi inte redo att stanna här. Till sommaren kommer vi att flytta igen, och då till sprillans nya egna lokaler som är direkt anpassade efter just oss. Vi flyttar inte alls särskilt långt men vi kommer snäppet närmare motorvägen som går genom det danska Nordjylland. Skulle du någon gång vara på väg genom danmark så är du såklart varmt välkommen förbi! En kopp kaffe och en öl står alltid redo. Kör du bil så är du hos oss på drygt en timme från Frederikshavn och det är lätt att hitta till oss. Förutom att lokalerna blir bättre för oss nu när vi har vuxit så mycket så kommer det att bli lättare för både kunder och leverantörer med lastbilar att ta sig till oss. Vi kommer också att kunna ha ett större showroom för att visa våra maskiner. 

Men Globaltools kommer att förbli det samma på några punkter. Vi vill kunna erbjuda ett brett sortiment till både företagskunder och privatkunder. Personlig rådgivning och att ge svar och användbara förklaringar till våra kunder är kärnan i vårt arbetssätt. Kombinationen av ett brett sortiment till bra priser och traditionell kundservice är det vi har jobbat med ända sedan Stefan startade på egen hand i garaget, och denna kärna kommer att förbli hos Globaltools. 

Sök artiklar

Ämnen

Populära artiklar

Guide: Om trallskruv C4, A2 och A4 samt beräkning av antal per m2
23/4 2018
Läs mer om trallskruv. Vad betyder C4, A2 och A4. När ska man anvä..
Läs mer
Guide | Allt om fräsar till handöverfräsar och deras funktioner
25/7 2018
Solamagic AIR+, värmelampan utan ljus
25/7 2018
En liten revolution - världens första värmelampa utan rött l..
Läs mer
Guide: Vilken värmelampa och vilket regleringssystem ska jag välja?
08/8 2017
Solamagic har ett brett urval av värmelampor och styrningssyste. Men vilken..
Läs mer