Bleispitz Märke krita - packa med 12 stk

  • Tillverkare: Diesella
  • Artikelnummer: 201491xx
  • Vikt (se fraktkostnader): 0.30 kg.
  • Leveranstid: 3-6 dag / dagar
  • 91 SEK
  • Exkl. moms: 73 SEK

Valmöjligheter

Vattenfast  märkekrita for markeringar på
torr och våt trä, papper, kartong, metall,
sten, asfalt, kakel, plast.

Ø 12 mm
Hex. profil x 120 mm

  

Hej, Jag letar efter en krita som fäster bra på ett plastgolv. Men, som även går att tvätta bort efter en månad. Funkar denna till det? Det ska målas ett konstverk på ett golv som sedan måste lätt tvättas bort utan starka kemikalier. Det står att kritan är vattenfast, men vad krävs för att få bort? Mvh Marie

( marie, 18/10/2019 )

Detta är mycket svårt för oss att svara på eftersom det finns flera aspekter som kan vara av betydelse för hur väl detta fungerar. De flesta märkkritor och liknande är inte avsedda för det ändamål du beskriver, och därför kan man endast gissa sig till hur det eventuellt kommer att gå. Det kan hänga på vilken typ av plast det är i golvet och hur glatt ytstrukturen är till exempel. Här kan vi inte rekommendera annat än att prova på något väl valt ställe för att se hur det kommer att fungera. Vi kan inte säga något om hur väl detta kommer att fungera - vi kan inte säga det för någon av de kritor vi säljer.

( Sandra på Globaltools, 18/10/2019 )

Fråga

Notera: HTML översätts inte!

Tillbehör

Tre fasta fraktpriser
Se alla fraktkostnader här
  Säkra betalningssätt
  Effektiv, prisvärd och säker leverans
  30 dagars returrätt
  Prisgaranti
 
Vi följer alla svenska lagar och rekommendationer för distansavtal och köp via nätbutiker. Om du har funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Taggar: Bleispitz, märkekrita, 12 stk märke krita