Menu

Karosseriborr

Et karosseriborr lever är lämplig för konstruktionsstål, legerat metaller och legeringar upp till brudstyrke av 900 N/mm². Den är lämplig för borrning av plåt och rör med en tjocklek av 2-6 mm. En karosseribor är för stationärt bruk och särskilt lämplig för handborrmaskiner för exakt borrning utan forkørning, tack vare den självcentrerande borrspetsen. Det har extra kort borr för trånga utrymmen och spiralkabel med en idealisk arbetslängd så att den kan nå för de flesta uppgifter. Självcentrerande borrspetsen för exakt borrning utan forkørning.

Oändligt användbart. Med millimeter angivelse, hulangivelse på borr vet du exakt hur djupt det borrade hålet. Då hör alltför djupt borrade hål i det förflutna. HHS skär är oumbärliga. Idealisk för Lexan och kunststofkarosserier.

Bosch spiralborrar av hurtigstål enligt DIN 1897, med højreskäranda spiralborr typ N, borrspetsen 118 °, korsaslipning enligt DIN 1412 C, diameter tolerans h 8. Den har rullevalset spiral med sleben fasning och dämphärdet. 2 skär, cylindriska och med två spiraler, Innsticksenda lika med borrdiameter


Det finns inga produkter i denna kategori