Menu

Nito

Kopplingar och tillbehör från Nito online här

Här hittar du vårt sortiment av metallkopplingar från danska Nito. Du lägger enkelt varor i korgen och går vidare till kassan där du hittar flera betalningsmöjligheter, för både företag och privatpersoner.

Slitstarka kopplingar av hög kvalitet.

 

Koblingsled Nito 1/2"-system 10 stk

Koblingsled Nito 1/2"-system 10 stk

2 897 SEK 2 172 SEK Exklusive moms: 1 738 SEK

Koblingssæt NITO 1/2"

Koblingssæt NITO 1/2"

261 SEK Exklusive moms: 209 SEK

Norton Kapskiva Omega UTW

Norton Kapskiva Omega UTW

41 SEK Exklusive moms: 33 SEK

Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)

Nito kopplingar

Nitor är kända över stora delar av världen för sina metallkopplingar. Hanterkare, lantbrukare och industrikunder efterfrågar alla denna typ av starka och täta koppling. Medvetet materialval från producenten ger att kopplingarna klarar stora påfrestningar i krävande miljöer. Nito-kopplingarna finns i olika storlekar och utformningar beroende på vilket sammanhang de ska använda. Nito är välkända och det finns mycket annan utrustning som produceras med just Nito-kopplingar eller som har kopplingar som är kompatibla. 

Nito grundades redan år 1896 i Köpenhamn och har fått namn efter grundarens son. Valdemar Nielsens son hette Thorvald Nielsen. Från början gick firman under namnet Valdermar Nielsens Metalvarefabrik men har alltå ändrat namn. I dag ägs Nito A/S av Vikan A/S och huvudkontoret ligger i danska Haderslev. 

Köp kopplingar hos Globaltools

De flesta kopplingar från Nito hittar du här på hemsidan, och du beställer enkelt här direkt i webshoppen. Om du inte hittar precis den variant du söker kan du bara kontakta vår kundservice så kan vi hjälpa dig även om inte själva produkten ligger på vår hemsida.