E-mærket certificeret
Expert kundtjänst
Utmärkt omdömen
Menu

Airtox säkerhetsskor - historien bakom märket

Airtox säkerhetsskor - historien bakom märket

AIRTOX Industries A/S  - ett revolutionerande danskt skomärke

Denna producent gör säkerhetsskor med exeptionell kvalitet och komfort, där samtidigt stil och utseende har fått uppmärksamhet - det kompromissas varken med kvalitet eller utseende. I dagsläget säljs Airtox-produkter uteslutande i utvalda europeiska butiker. Målet är att utvidga sig globalt för att kunna sprida sina utmärkta skor över hela världen, överallt där säkerhet, komfort och stil är viktigt för användaren. Går allt enligt plan så kommer skorna snart på den globala marknaden. 

Huvudfokus är på att utveckla smart teknologi och sälja skorna över hela värdlen. För att säkra lokal förankring arbetar Airtox gärna med mindre och familjeägda företag - ett koncept som vi är mycket glada över att vara en del av. 

Airtox huvudkontor ligger i Danmark och här pågår allt från utveckling av särskilda material till slutgiltigt designförslag på själva skon. Stora resurser - både ekonomiska och tidsmässiga - läggs på att undersöka olika tekniska lösningar, testa material, komponenter och diverse kombinationer och hållbarheten på detta. Just nu finns det framför allt 5 olika tekniska lösningar som är framträdande i Airtox-skorna: Aqua-Cell®WHITELAYER®UTURN®Cool&Me® og POWERBREEZE®.   Alla med sina speciella användarfördelar. De här lösningarna är framtagna av European Tech Group som har ett nära samarbete med Airtox.

Skorna testas i de mest extrema miljöer innan de kommer ut på marknaden och man försäkrar sig därmed om att skorna kan leva upp till marknadens höga krav på hållbarhet.

Airtox lägger även tid på att hålla sig ajour med den generella teknologiska utvecklingen inom arbetsskor. De ser till att hålla sig uppdaterade vad gäller både trender och till exempel nya material och strävar efter att bli branschledande inom sitt område. Nya teknologier testas och jämförs med redan etablerade sådana för att så bra materialval som möjligt ska kunna göras. Airtox-säkerhetsskor tillhör de mest avancerade på marknaden och du kan alltid räkna med genomtänkt funktion och design. 

Airtox har som vision att bli de mest unika och innovativa inom industriel säkerhet. För att uppnå detta har de formulerat en mission för att lägga fokus på att utnyttja kunskap och inspiration från hela världen.

"Vi gör det vi gör i samarbete med människor och verksamheter över hela världen, för att bygga upp en multionationell miljö på vår arbetsplats. Detta hjälper oss att utveckla idéer och bygga upp genomtänkt och bra produkter. I allt vårt arbete lägger vi vikt vid socialt ansvar och goda arbetsvillkor för att försäkra oss om alla medarbetares motivation och engagemang för våra produkter. Vi har också ett genomgående miljötänk och ser till att både vi och alla våra leverantörer lever upp till internationell och lokal miljölagstiftning."

 Legenden bakom loggan med fågeln

"Målet med denna historia är att skapa en bild av en fågel som har tagit kontroll över Airtox utvecklingsavdelning, med syfte att ta den nyaste teknologin till jorden. Dessa fåglar har gett oss möjligheten att skapa de mest sofiistikerade och bekväma skorna, fyllda med den mest fantastiska och nästan otänkbara teknologin - överlämnat av dessa intergalaxiska fåglar"

Airtox-fåglarna kom till jorden från en fjärran planet, långt bortom vårt solsystem. Dessa fåglar är mekaniska väsen med mycket avancerad intelligens. För en tid sedan tog de sig hit till vår jord och började göra skor i stora fabriker som aldrig tidigare hade hade varit i kontakt med skor. Till lycka för människorna på jorden har de valt att sprida sina revolutionerande skapelser till oss. Vi vet inte mycket om dessa fåglar, men vi vet att de är oförutsägbara, utvecklas snabbt och vet mer än någon annan om tekniska möljigheter. Engagemanget och kunskapen är de redo att dela med mänskligeten, för att göra deras liv mer behagligt, stilfullt och säkert. 

 

 

 

Relaterade artiklar

Guide: Att välja rätt säkerhetssko
Det är generellt arbetsgivarens ansvar att se till att medarbetare få..
Ejendals - ny leverantör av handskar och arbetsskor
Globaltools.se har nu ingått samarbetsavtal med Ejendals som producerar Te..
Jalas säkerhetsskor - nu hos Globaltools.se
Säkerhetsskorna från Jalas produceras av den svenska koncernen Ejenda..

Skriv en kommentar

Namn:

Ange kontrollkoden:



Kommentar:
Notera: HTML översätts inte!

Sök artiklar

Ämnen

Populära artiklar

Guide: Om trallskruv C4, A2 och A4 samt beräkning av antal per m2
23/4 2018
Läs mer om trallskruv. Vad betyder C4, A2 och A4. När ska man anvä..
Läs mer
Guide | Allt om fräsar till handöverfräsar och deras funktioner
25/7 2018
Solamagic AIR+, värmelampan utan ljus
25/7 2018
En liten revolution - världens första värmelampa utan rött l..
Läs mer
Guide: Vilken värmelampa och vilket regleringssystem ska jag välja?
08/8 2017
Solamagic har ett brett urval av värmelampor och styrningssyste. Men vilken..
Läs mer