E-mærket certificeret
Expert kundtjänst
Utmärkt omdömen
Menu

Scantool - danska metallmaskiner av hög kvalitet

Scantool, dansk kvalitet

Scantool är en välrenommerad och profilerad maskintillverkare i Danmark. Den danska delen av produktionen pågår i Brovst, och Scantool står stadigt med fötterna i den nordjyska jorden. Stabilitet präglar också både verksamheten och produkterna. Ett löfte är ett löfte och ordet kvalitet ska helst vara synonymt med deras maskiner. 

Särskilt kända för sina bandslipar (och mycket annat)

Scantool är särskilt kända för sina bandslipar. De säljer riktigt bra och har gjort så länge. Det är helt enkelt för att de har en pålitlig kvalitet som står sig, och det till ett vettigt pris. Deras våtslip är dessutom känd som just Scanslib. Det var med just våtslipar det hela började. Då kördes de ut på ett släp till till de olika återförsäljarna. Maskinen finns fortfarande i sortimentet och är en stadig storsäljare. Kvaliteten är intakt och priset bra. De starka motorerna i bänksliparna är också ett riktigt varumärke på den här nordjyska fabriken. Kvaliteten är svåröverträffad, både när det gäller slitage och belastningsnivå. Man kan helt enkelt inte få mycket bättre maskiner. 

 

Scantool, KEF och HM machinery

Scantool utgör ett av märkena i Scantool Group. Utöver det egna märket finns numera också motorer och bänkslipar från KEF Motor och HM Machinery. Flera av maskinerna i sortimentet kompletterar och överlappar varandra. Med Scantool Groups produkter kan man lösa alla metallbearbetningsuppgifter.

 

Officiell återförsäljare av Scantool

Vi på Globaltools.se är stolta och glada över att vara Scantool-återförsäljare. Det har vi varit ett tag nu, och vi har därmed stor kunskap om deras sortiment. Flera av maskinerna lagerför vi också själva - allt för snabb leverans och bra service. Vi har också ett högst levande samarbete med huvudkontoret i Brovst, så vi kan leverera i stort sett hela Scantools produktsortiment mycket effektivt.

Vi kan också leverera reservdelar till alla Scantool-maskiner. Har något slitits ut av allt flit i verkstaden? Skicka ett mail till oss så ska vi säkert kunna hitta rätt delar åt dig. Om du är osäker på namnet på delar med mera.

 

 

Halva jobbet görs av tillbehören

När du köper en maskin för metallbearbetning är tillbehören ofta A och O. Med rätt tillbehör kan många jobb bli betydligt enklare! Vi rekommenderar definitivt tar dig tid att fundera på och läsa på om tillbehören. De kan ofta göra halva jobbet och du kan arbeta väldigt mycket mer effektivt. Vi säljer alla tillbehör till maskinerna från KEF, HM och Scantool. Om du är osäker på något är det förstås bara att skriva eller ringa till oss! Har du väldigt specifika frågor brukar vi rekommendera att du mailar oss - då blir detaljerna oftast rätt, och vi kan enkelt skicka vidare frågorna till våra leverantörer om det skulle behövas.

Relaterade artiklar

Ridgid - det er en av våre spesialiteter
Ridgid Verktøy - kvalitet for alle pengene Ridgid er en anerkjent og god..
Guide: Att välja rätt metallsvarv
Metallsvarvning Även om nu julsångerna och tonerna av barnaskaror oc..
Så här fungerar en magnetborrmaskin
Globaltools säljer ett brett utbud av magnetborrmaskiner. Det finns olika storle..

Skriv en kommentar

Namn:

Ange kontrollkoden:



Kommentar:
Notera: HTML översätts inte!

1 Kommentarer till "Scantool - danska metallmaskiner av hög kvalitet"

Tuomo Malmi 2/10 2018
Hi, I have your machine (exellent machine) SLibette200 NE Combi. I have a big problem cause I can not find bands for machine. Who is selling them in Finland or can I order them from you? Band is proximately 800 mm long and 50 mm wide. Svara på den här kommentaren
Visar 1 till 1 av 1 (1 Sidor)

Sök artiklar

Ämnen

Populära artiklar

Guide: Om trallskruv C4, A2 och A4 samt beräkning av antal per m2
23/4 2018
Läs mer om trallskruv. Vad betyder C4, A2 och A4. När ska man anvä..
Läs mer
Guide | Allt om fräsar till handöverfräsar och deras funktioner
25/7 2018
Solamagic AIR+, värmelampan utan ljus
25/7 2018
En liten revolution - världens första värmelampa utan rött l..
Läs mer
Guide: Vilken värmelampa och vilket regleringssystem ska jag välja?
08/8 2017
Solamagic har ett brett urval av värmelampor och styrningssyste. Men vilken..
Läs mer