• Pac-8 Aircondition | KGK

Pac-8 Aircondition | KGK

  • Tillverkare: Kgk
  • Artikelnummer: 1206300
  • Vikt (se fraktkostnader): 20.00 kg.
  • Leveranstid: 3-8 dagar
  • 6 422 SEK
  • 5 138 SEK
  • Exkl. moms: 4 110 SEK
Video

Pac-8 aircondition

KGK:s mobila aircondition ger snabbt och enkelt kyla eller värme i lägenheter, på kontor eller lager. Modellerna är bland marknadens mest driftsäkra. 

Så länge du kan få ut slangen genom ett borrat hål i vägg eller fönster, eller lägger ut den genom en så liten dörr- eller fönsterspringa som möjligt, så har du den snabbt och enkelt igång. Vi har själva använt denna bland annat ute på lagret där den har gett välbehövlig svalka under de varmaste sommardagarna. 

Lämplig för att effektivt kyla eller värma i garage, verkstad eller hemma. Det kan vara bra att veta att den här typen av aircondition låter lite och att vi inte nödvändigtvis rekommenderar att ha den stående i sovrum för den som inte klarar den typen av ljud kontinuerligt.

När man har lett ut slangen som leder bort den för varma eller för kalla luften så handlar det bara om att sätta i kontakten och så är det klar att användas. 

Flexsslang medföljer.

 

Specifikationer

Watt 885
Luft.m3/h 370
Kyleffekt 2,3 kW
L/pr.dygn 19
Reg.luft 8000 BTU
Vikt 20 Kg
LxBxH 402x317x770 mm

Hej GlobalTools. Vi har en lille ferielejlighed til udlejning, som har behov for køling om sommeren. Vi har set på jeres Aircondition mobil 500m3 i timen og Aircondition KGK Pac-8. Men før vi køber vil vi gerne vide hvordan de virker. Normalt vil temperaturen i rummet stige, når man tilfører energi. Så kan I oplyse os om princippet i jeres airkonditionssystemer. På forhånd tak. Mvh Anders Iversen Bestyrelsesmedlem Civica afd. 19 Ridderhatten 22 5220 Odense SØ Tlf. 5123 2714

( Anders Iversen, 11/09/2019 )

Du kan måske få et lidt bedre billede af hvordan de fungerer via denne manual:

https://www.globaltools.dk/image/catalog/produkter/KGK/manual-pac-8-dansk.pdf

 

Men ellers vil den korte forklaring være, at man føre den varme luft fra maskinen væk via slange gennem et vindue/hul i muren/til et andet rum.

( Globaltools, 11/09/2019 )

Hvor stort et rum kan Pac-8 afkøle effektivt? Hvordan virker vinduesadapterne? Har i evt. foto af dette?

( Eddie Kofoed, 25/07/2019 )

Det bedste vi har og kan få, er via den tilknyttet video og manualen. Genvej til manualen er her: https://www.globaltools.dk/image/catalog/produkter/KGK/manual-pac-8-dansk.pdf

( Globaltools, 26/07/2019 )

Fråga

Notera: HTML översätts inte!

Tillbehör

Tre fasta fraktpriser
Se alla fraktkostnader här
  Säkra betalningssätt
  Effektiv, prisvärd och säker leverans
  30 dagars returrätt
  Prisgaranti
 
Vi följer alla svenska lagar och rekommendationer för distansavtal och köp via nätbutiker. Om du har funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Taggar: aircondition KGK, airkondition hemma, aircondition PAC, aircondition kyla och värme