Menu

Ingersoll Rand

Köp Ingersoll Rand online här

Här hittar du vårt sortiment från Ingersoll Rand - högeffektiva luftverktyg som är särkilt anpassade för industri och bilbranschen. Ta dig en titt och beställ snabbt och enkelt här på hemsidan.

M7 mutter Spännen1/2"  fäste

M7 mutter Spännen1/2" fäste

2 956 SEK 2 512 SEK Exklusive moms: 2 010 SEK

Mutterdragare M7 med 1/2" fäste 1356Nm

Mutterdragare M7 med 1/2" fäste 1356Nm

3 881 SEK 3 326 SEK Exklusive moms: 2 661 SEK

Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)

Vilka är Ingersoll Rand?

Verksamheten producerar premiumprodukter inom lufttryckverktyg och kompressorer speciellt för industri och bilverkstäder. De är hållbara och tål att användas i produktion och reparation med bra resultat och pålitlighet. Du kan räkna med särskilt hög kvalitet på dessa produkter. De har varit i gång med produktion ända sedan 1871 och firman grundades i USA med huvudkontor i North Carolina. De börsintroducerades redan 1906 i New York. Idag finns både försäljning och produktion över större delen av världen.

Globaltools är återförsäljare av Ingersoll Rand online

Vi har valt att sälja dessa högeffektiva produkter här i vår webbshop så att kunder med särskilda krav ska ha snabb och smidig tillgång till varorna. Du får enkelt en överblick och du kan beställa snabbt och säkert direkt på hemsidan. Om du har frågor om produkterna eller önskar offerter så står vi redo att hjälpa dig. Du slår bara en signal, skriver ett mail eller tar kontakt med kundservice via chatten. Vi kan också skaffa hem produkter som inte ännu ligger uppe här i webbutiken. Säg till så kollar vi upp leveranstid och lägger upp de varor som just du är intresserad av här i webbutiken.