Menu

Diamantteknik

Med diamant teknik kan du utföra många typer av arbete, med verktyg som kan bearbeta i hårda material, såsom betong, tegel, terrazzo, natursten och asfalt
Diamantborrning och kapning. Tråd och cirkelskärning. Hyvling och slipning av betonggolv. Nedbrytning av Terrazzo och slipning.

Verktyget er borrn och skärverktyg med diamant och hårdmetallskär.

Vare sig du letar efter diamantverktyg för en traditionell eller mer specifikt projekt, finner du den på Globaltools.dk. Det breda spektrum gör det möjligt att tillföra diamantverktyg för varje uppgift.
Om du använder ett skärverktyg i fel material förkortad livslängd avsevärt, eller verktyget kan vara polerad och förlora sin effekt.
Om en diamantklinga poleras (stänger) så att de kan öppnas igen genom att skära/borrning i ett mycket nötande material, f.ex Leca, kalciumsilikat, kol-sten eller en speciell diamant slipkloss.
För att uppnå bästa ekonomi, är det viktigt att välja rätt verktyg för material och maskin.
Kontrollera om ett blad måste ha levererat vatten, eller om den kan användas för torrkapning. Alla diamantklingor tål vatten, vilket förlänger livslängden och ökar skärhastighet. Det finns dock diamantklingor, som inte får användas utan vatten.
När det är vått skäring skal bladet ha fått tillräckligt med vatten och företrädesvis på båda sidor av bladet. Förutom den kylande effekt, hjälper vatten för att avlägsna fritskårne material från skärspåret. Kommer bladet inte tillräckligt med vatten, så ökar risken för ett defekt verktyg.
Passar bladet inte på maskinen, används sedan reducer ring eller centrumhål upborras. Installera aldrig ett blad där hålets diameter är inte precis på maskinen.
Diamantklingor är utformade för att klippa och bör inte användas för slipning och polering. Används bladet för detta försvagade segment och de blir defekt.

SCM 1000 - 400 V

SCM 1000 - 400 V

19 697 SEK Exklusive moms: 15 757 SEK

SCM 300 - 230 V

SCM 300 - 230 V

17 453 SEK Exklusive moms: 13 962 SEK

SCM 350 - 400 V

SCM 350 - 400 V

14 696 SEK Exklusive moms: 11 757 SEK

Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)