Menu

Köp batterier till Bosch hos Globaltools.se

Det finns ett brett utbud av Bosch batterier för handverktyg, trädgårdsredskap och mer. Det kan vara så att du behöver ett nytt batteri för en Bosch produkt. Det finns ett brett utbud av Bosch batterier för ett brett spektrum av olika modeller. De flesta har en tendens att ändra sina befintliga produkter med nya om de inte längre har tillräckligt med energi. Många gånger är anledningen till att batteriet inte längre kan hålla på strömmen, då kan du köpa en ny batteri i stället för att kasta bort den gamla maskinen.

Det finns olika stavakkuer med ECP (Electronic Cell Protection), Light Duty (LD) = För den enkelte, lätta arbet uppgifter inom gör-det-själv och trädgårdsområdet. Standard Duty (SD) = På regelbundna rutinuppgifter för gör-det-själv och trädgårdsområdet. Heavy Duty (HD) = För regelbunden, krävande gör-det-själv och trädgårdsarbete, där det finns ett behov av makt och uthållighet.

Kraftfullt litiumbatteri som kan användas i alla maskiner från Bosch "Power4All" 10,8 volt litiumjon akkusystem. Bosch litium-jon batterier kan med sina högeffektiva celler belastes extremt och ändå en otroligt låg energi. De övertygar med kompakthet, låg vikt, lång batteritid och hållbarhet.


Det finns inga produkter i denna kategori