Menu

Brennenstuhl

Köp produkter från Brennenstuhl här

Globaltools är återförsäljare av Brennenstuhl och vi har flera av artiklarna klara till omgående leverans direkt från vårt eget mellanlager. Du köper det enkelt här på hemsidan, där du hittar bland annat artiklar inom belysning och andra elartiklar samt arbetsverktyg. Om du söker någon särskild produkt eller vill beställa större mängder kan vi enkelt beställa från Brennenstuhls lager i Tyskland. Kontakta bara oss så hjälper vi dig, oavsett om du är privat- eller företagskund.

CEE Strømstation 400 volt - 2 mtr.

CEE Strømstation 400 volt - 2 mtr.

849 SEK 737 SEK Exklusive moms: 590 SEK

Visar 1 till 1 av 1 (1 Sidor)

Vem är Brennenstuhl

Brennenstuhl grundades 1958 av Hugo Brennenstuhl i tyska Tübingen. Huvudkontoret ligger fortfarande där. Verksamheten har vuxit mycket sedan starten och kan idag leverera elartiklar, belysning och relaterade produkter till större delen av Europa. Produkterna har hög standard och är anpassade efter de nordeuropeiska behoven och krav. 

Globaltools är återförsäljare av Brennenstuhl

Globaltools är återförsäljare av Brennenstuhl, där du kan räkna med produkter av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Både priset och kvaliteten är ju avgörande för om man får valuta för sina pengar. Produkterna lever upp till svenska krav och standarder. Du kan handla hos oss oavsett om du är privatperson eller företagskund, och vi hjälper gärna till med både rådgivning och om du vill ha en offert på en större beställning. Brennenstuhls produkter passar både för hemmafixaren och för arbetsplatser.